Showroom och butik
ting  Sturegatan 37, Sundbyberg, 08-329414

Företaget TingByLing
Visa» Hur vi drog igång företaget
Artikel publicerad i Bromma Paper, okt 2011
Visa» Produkter
Broschyr
Visa» Broschyr i A5-format
Printa dubbelsidigt A4 och vik till A5
Produktinfomation
Visa» Väskor från Filippinerna
Visa» Smycken
Visa» Silversmide från SriLanka
Visa» Wraps i bananfiber från Filippinerna
Visa» Fladdermusfåtölj från SriLanka
Leverantörer
Våra väskor och korgar tillverkade av återvunnet material bidrar till en renare miljö men också att 500 kvinnor i Manila får en egen inkomst och därmed har möjlighet att styra sina liv. Klädeskollektionen av Wrapartisten Dita Sandico Ong är mycket exklusiv och tillverkad hantverksmässigt på Fillipinerna av bananfiber. En silversmed på Sri Lanka och kvinnor i Kina tillverkar eller sätter samman våra smycken i sina små verkstäder.
Hjälp till självhjälp
Hos oss hittar du fina smycken, väskor, plagg av bananfiber och fladdermusfåtöljer, Snygga produkter framtagna av våra schyssta leverantörer som har rättvisa eller miljöengagemang som grund.
"Good cause" styr vårt engagemang. TingByLing vill bidra till ett bättre liv för fler genom att öka omsättningen och inspirera produktutvecklingen för våra småskaliga leverantörer som producerar hantverksmässigt. Vi bygger vår verksamhet successivt efter att ha träffat leverantörer och försäkrat oss att allt är schysst.
Vi bidrar
Vi stödjer organisationen Hoppets Stjärna i deras fantastiska arbete i världens utvecklingsländer så att barnen kan resa sig och själva skapa hållbar utveckling i de samhällen och länder som de lever i. TingByLing's bidrag går till 3000 skolbarn i Manilas slum.   Läs mera»